BLK
/WK

30 КУРСЕВИ СО 30% ПОПУСТ

Твојот потенцијал + нашата ексклузивна понуда за Black Week = УСПЕХ

%d

Денови

%h

Часови

%m

Минути

%s

Секунди

АПЛИЦИРАЈ ЗА ПОПУСТ

АПЛИЦИРАЈ ЗА ПОПУСТ

Добиј 30% попуст

Од 20 до 24 ноември, одобруваме попуст од 30% на најбараните курсеви!

Еве како:

  • Регистрирај се за попуст веднаш
  • Изврши уплата од 20 до 24 ноември 2023

Бројот на места е ограничен!

Придружи ни се во оваа еднонеделна прослава на учење, раст и иновации.

Часовникот отчукува, а заштедите те чекаат!

АПЛИЦИРАЈ ЗА ПОПУСТ

Зошто да се задоволиш со обичните кога можеш да искористиш извонредни можности?

  • Подобри ги своите вештини
  • Учи од експерти од индустријата
  • Подигни ја својата експертиза и
  • Обезбеди си иднина во динамичниот свет на информатичката технологија

Не ја пропуштај оваа можност да инвестираш во својот успех!

Биди брз/а, бидејќи оваа понуда важи само ограничено време!

Биди во тек и подготви се да тргнеш на трансформативно учење.

Твојата иднина започнува СЕГА!

КУРСЕВИ

JavaSpring
Java

Софтвер девелопери, Јава програмери, и останати професионалци коишто се заинтересирани за надоградување на вештините во областа на JavaSpring.
Дознај повеќе...

11.12.2023
30,900.00 21,630.00
Код за попуст: SE30
ISTQB® Software Testing Foundation
ISTQB

Foundation Level курсот е во основа наменет за професионалци кои треба да покажат практично знаење за основните концепти за тестирање на софтвер.
Дознај повеќе...

22.01.2024
24,720.00 17,304.00
Код за попуст: SE30
ISTQB Foundation Extension Agile Tester
ISTQB

Agile тестирањето е релативно нов пристап кон тестирање на софтвер кое ги следи принципите на развој на софтвер наведени во Agile Manifesto.
Дознај повеќе...

11.12.2023
30,900.00 21,630.00
Код за попуст: SE30
ISTQB Advanced level Test Analyst
ISTQB

Овој курс ги опишува сите задачи што еден тест аналитичар мора да знае како да ги имплементира во процесите на тестирање на софтверот.
Дознај повеќе...

11.12.2023
40,170.00 28,119.00
Код за попуст: SE30
Architecting on AWS
AWS

Оваа сертификација е наменета за solutions architects, solution design engineers и за секој кој сака да научи како да дизајнира апликации и системи на AWS cloud.
Дознај повеќе...

11.12.2023
49,440.00 34,608.00
Код за попуст: SE30
Cloud Operations on AWS
AWS

Cloud Operations on AWS обуката e наменета за Developer Operations (DevOps) или Систем Администратори кои ќе креираат автоматски и повторливи инсталации на мрежи и системи на AWS платформата.
Дознај повеќе...

18.12.2023
49,440.00 34,608.00
Код за попуст: SE30
Cisco CCNA
Cisco

Предност на програмата е тоа што вклучува еден сертификат кој опфаќа широк спектар на технологии кои може да бидат одлична основа за градење на ИТ кариера.
Дознај повеќе...

22.01.2024
74,160.00 51,912.00
Код за попуст: SE30
ENCOR
Cisco

Програмата ви ги дава знаењата и вештините потребни за конфигурирање, решавање проблеми, безбедност и управување со жичени и безжични мрежи на претпријатијата.
Дознај повеќе...

22.01.2024
86,520.00 60,564.00
Код за попуст: SE30
DP-080: Querying Data with Microsoft Transact-SQL
Microsoft

Оваа програма вклучува барање и менување податоци во релациони бази на податоци кои се хостирани во системи за бази на податоци базирани на Microsoft SQL Server.
Дознај повеќе...

04.12.2023 | 22.01.2024
30,900.00 21,630.00
Код за попуст: SE30
PL-300: Power BI Data Analyst Associate
Microsoft

Овој курс опфаќа различни методи и најдобри практики кои се во согласност со деловните и техничките барања за моделирање, визуелизирање и анализа на податоци со Power BI.
Дознај повеќе...

27.11.2023 | 11.12.2023 | 19.02.2024
35,535.00 24,875.00
Код за попуст: SE30
PL-100: Microsoft Power Platform App Maker
Microsoft

Овој курс ќе ве научи како да креирате апликации со low-code техники за да ги поедноставите, автоматизирате и трансформирате деловните задачи и процеси со користење на Microsoft Power Platform.
Дознај повеќе...

11.12.2023 | 26.02.2024
35,535.00 24,875.00
Код за попуст: SE30
AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure
Microsoft

Овој курс ги учи ИТ-професионалците како да управуваат со основните оптоварувања и услуги на Windows Server користејќи хибридни и cloud технологии.
Дознај повеќе...

4.12.2023 | 19.02.2024
42,024.00 29,417.00
Код за попуст: SE30
AZ-104: Microsoft Azure Administrator
Microsoft

Овој курс е за администраторите на Azure. Azure Администраторот ги имплементира, управува и надгледува идентитетот, управувањето, складирањето, пресметувањето и виртуелните мрежи во cloud околина.
Дознај повеќе...

11.12.2023 | 26.02.2024
42,024.00 29,417.00
Код за попуст: SE30
55339: Programming in C#
Microsoft

Овој курс за обука ги учи програмерите на програмските вештини кои се потребни за програмерите да креираат Windows апликации користејќи го јазикот C#.
Дознај повеќе...

12.02.2024
35,535.00 24,875.00
Код за попуст: SE30
55340: Developing ASP.NET Core Web Applications
Microsoft

На овој курс, професионалните веб-програмери ќе научат да развиваат напредни ASP.NET Core апликации користејќи .NET алатки и технологии.
Дознај повеќе...

11.12.2023
35,535.00 24,875.00
Код за попуст: SE30
Scrum Master Certified
Scrum

Scrum Master-от ги насочува, потпомага и ги предава Scrum практиките на сите лица вклучени во проектот; ги отстранува пречките за тимот; и се осигурува дека се следат Scrum процесите.
Дознај повеќе...

11.12.2023 | 29.01.2024
37,080.00 25,956.00
Код за попуст: SE30
Scrum Product Owner Certified
Scrum

Product Owner мора да ги разбере и да ги поддржи потребите и интересите на сите стејкхолдери и во исто време да ги разбере потребите и работата на Scrum тимот.
Дознај повеќе...

12.02.2024
41.406.00 28.984.00
Код за попуст: SE30
Designing with AI
AI

Овој курс е дизајниран да ви овозможи сеопфатно разбирање за тоа како вештачката интелигенција го револуционизира полето на дизајнот и ги овластува креативните професионалци да ги поместат границите на иновациите.
Дознај повеќе...

29.11.2023
12,669.00 8,868.00
Код за попуст: SE30
Microsoft Azure AI Fundamentals
AI

Овој курс ги воведува фундаменталните концепти поврзани со вештачката интелигенција (AI) и услугите во Microsoft Azure кои можат да се користат за креирање решенија за вештачка интелигенција.
Дознај повеќе...

15.01.2024
9,270.00 6,489.00
Код за попуст: SE30
Python for AI
AI

Овој курс е наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со основните концепти за користење на python за развој на решенија за вештачка интелигенција.
Дознај повеќе...

01.12.2023
37,080.00 25,956.00
Код за попуст: SE30
GenAIBIZ
AI

Генеративната вештачка интелигенција означува трансформативна пресвртница, нудејќи многу предности кои ги зголемуваат ефикасноста и креативноста, и го подигнуваат квалитетот на содржината.
Дознај повеќе...

14.12.2023
12,360.00 8,652.00
Код за попуст: SE30
Adobe Photoshop CC + ACP exam
Adobe

Adobe Photoshop, синоним на совршеност на дигиталните фотографии, е апликација која обезбедува силни перформанси, моќни функции за обработка на фотографии со прегледна работна околина.
Дознај повеќе...

21.12.2023
12,500.00 8,750.00
Код за попуст: SE30
Adobe InDesign CC + ACP exam
Adobe

Adobe InDesign CC е моќна апликација за дизајн на страница и изглед на документот која нуди прецизност, контрола, и лесна интеграција со другите Adobe професионални графички софтвери.
Дознај повеќе...

01.02.2024
12,500.00 8,750.00
Код за попуст: SE30
Adobe After Effects CC + ACP exam
Adobe

Adobe After Effects е моќна апликација која нуди сеопфатен сет на 2D и 3D алатки за композиција, анимација и ефекти кои се потребни за движечка графика, уметници за визуелни ефекти, веб дизајнери, и професионалци за филм и видео.
Дознај повеќе...

15.01.2024
12,500.00 8,750.00
Код за попуст: SE30
Autodesk AutoCAD 2D
Autodesk

Курсот е наменет за архитекти, градежни и машински инженери, геодети и други лица кои се занимаваат со проектирање, мерење и внатрешен дизајн.
Дознај повеќе...

23.01.2024
15,500.00 10,850.00
Код за попуст: SE30
Autodesk 3Ds Max
Autodesk

Без разлика дали сте почетник или имате одредено искуство со 3D моделирање, овој курс ќе ве однесе на патување да ги совладате моќните алатки на Autodesk 3ds Max.
Дознај повеќе...

27.11.2023
15,500.00 10,850.00
Код за попуст: SE30
Autodesk Revit Architecture
Autodesk

Autodesk Revit Architecture е светски водечки BIM софтвер за дизајнери од различни дисциплини во AEC индустријата.
Дознај повеќе...

29.11.2023
15,500.00 10,850.00
Код за попуст: SE30
Python - I ниво
Open Source

Python се користи насекаде. Неговата популарност расте брзо и компании како Google и Facebook секоја година го користат се повеќе.
Дознај повеќе...

13.12.2023
18,500.00 12,950.00
Код за попуст: SE30
Програмирање C++
Open Source

Програмскиот јазик C++ е јазик кој овозможува креирање на брзи и моќни програми и целосно го поддржува објектно-ориентираното програмирање.
Дознај повеќе...

22.01.2024
9,000.00 6,300.00
Код за попуст: SE30
React.js
Open Source

ReactJS е слободна за употреба JavaScript библиотека која се користи за креирање на еднострани мобилни и веб апликации како и повеќекратно употребливи елементи.
Дознај повеќе...

13.12.2023
21,000.00 14,700.00
Код за попуст: SE30